Blogger Hızlı İndexletme Yolları

 Blogger sitenizi nasıl indexletirsiniz? 

Blogger sitesini kolay yoldan indexletmek nasıldır , nasıl olur?Hepsinin cevaplarını bu yazımızda belirtiyoruz.
 Özgün içerik , backlink , ping gibi etkenler index hızında etkilidir.Özgün içerik ekleyip hemen pinglerseniz güzel index alırsınız.Pagerankı yüksek sitelere backlink verirseniz Google botunun sitenize gelme sıklığı artar.Dolaylı olarak sizinde pagerankınız yani site kaliteniz artar.Şunu soylemekte fayda var , daha kimse Google'nin algoritmasını çözebilmiş değil.Bizim size vereceğimiz yöntemler standart yöntemlerdir.

 1-) Özgün içerik , makale , haber...Özgün içeriğin önemini her yazımızda belirtiyoruz.Anahtar kelimenizce ön sayfalarda çıkmak için uzun ve özgün yazılar çok etkilidir.
 2-) Anında ping , anında güncelleme.Bir yazınızı anında pinglerseniz ve facebook , google+ gibi sosyal ağlarda paylaşırsanız index hızı kısmen artar...
 3-) Backlink.Backlink sitenize gelen bot sayısını artırır , pagerank kazandırır.Backlink vereceğiniz sitelerde önemlidir , warez paylaşım yapmıyan hiçbir yasak işlem yapmıyan her siteye backlink vermek size index kazandıracaktır.
 4-) Google webmaster tool'u kullanın . Sitemap yollayın , güncelleyin.Google'nin anında indexlemesi için bu çok önemlidir.Tüm sayfalarınızı yollayın.

0 yorum:

Yorum Gönder